Conversie data fysiotherapie

De afgelopen jaren hebben wij ons met name gericht op de conversies van databases van programma's voor fysiotherapeuten, zoals IntraMed, FysioRoadmap, FysioOneIncura / Winbase en FysioLogic. Mocht u als fysiotherapeut besluiten over te willen stappen naar een ander software pakket, dan kan MuCom Software de conversie van de gegevens voor u verzorgen. Indien er wordt gewerkt met een combinatie van programma's, zoals Intramed & FysioRoadmap, kunnen bij een conversie de gegevens uit deze beide pakketten worden samengevoegd tot één database.

Bij een migratie streven wij ernaar om alle gegevens over te zetten. Natuurlijk zijn er altijd gegevens die niet goed in het nieuwe programma onder dezelfde noemer geplaatst kunnen worden. In dat geval proberen wij een oplossing te vinden om te voorkomen dat die data verloren gaat. Alle mogelijkheden en beperkingen bespreken wij vooraf met zowel u als met de leverancier. Indien gewenst wordt vooraf een (gratis) datascan, of een proefconversie (aanbevolen) uitgevoerd, zodat nog duidelijker is wat u mag verwachten van een conversie.

Natuurlijk werken wij samen met de leveranciers van de softwarepakketen, zodat u te maken heeft met maar één loket.

Wilt u weten of een conversie van uw gegevens mogelijk is, neem dan vrijblijvend contact met ons op. En lees ook eens ons blog; hierin wordt met enige regelmaat wat geschreven over conversie-zaken.

Generated with MOOJ Proforms Version 1.5
*Vereiste informatie.
Aanhef *
Voorletters
Achternaam * Uw achternaam, incl voorvoegsel
Mail adres * Een geldig e-mailadres waar wij u kunnen bereiken
Telefoon Een telefoonnummer waar wij u overdag kunnen bereiken
Opmerking * U kunt maximaal 600 tekens invoeren