Omzetten websites

Indien u al een website heeft, maar u kunt de inhoud ervan niet zelf aanpassen, dan kunt u overwegen de site om te zetten naar een CMS zoals Joomla! en WordPress. Eenmaal gebaseerd op zo'n CMS is het voor u een stuk eenvoudiger om de teksten zelf aan te passen, of nieuwe artikelen toe te voegen.

Het omzetten van uw site behoeft geen grote investering te zijn; het ontwerp is immers al gedaan. En aangezien Joomla! en WordPress zgn. open-source pakketten zijn die vrij gebruikt mogen worden, zullen er ook geen licentiekosten in rekening worden gebracht. Dit wil niet zeggen dat deze platformmen van dubieuze kwaliteit is, In tegendeel zelfs. Op dit moment zijn Joomla! en WordPress wereldwijd de meest gebruikte content management systemen en worden gebruikt door menig grote organisatie.

Daarnaast zijn er vele ontwikkelaars die allerhande nuttige toevoegingen voor Joomla! en WordPress op de markt brengen. Een groot deel daarvan wordt op basis van freeware ter beschikking gesteld.

Natuurlijk bent u nu benieuwd of Joomla! ook iets voor uw site kan zijn. Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij geven u zonder enige verplichting advies over het gebruik van Joomla! en de mogelijkheid of uw site omgezet zou kunnen worden.